AYDIN / İNCİRLİOVA - 50.Yıl Ortaokulu

Feray Çobanoğlu - Türkçe Öğretmeni

1982 yılında Aydın ilinin Yenipazar ilçesinde doğdum.  İlkokulu Yenipazar Merkez İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Yenipazar Lisesinde okudum. 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü kazandım. 2003 yılında mezun olup 2003 yılı eylül ayında Afyon ili, Sinanpaşa ilçesi, Kılınçarslan kasabası, Muzaffer Yılmaz İlköğretim okuluna ilk atama olarak atamam yapıldı. Üç sene burada çalıştıktan sonra 2006 yılında Aydın ili, Sultanhisar ilçesi, Atça kasabası Ali Sönmez İlköğretim okuluna atamam yapıldı. Burada bir dönem çalıştım. Daha sonra 2007 yılı şubat ayında Aydın ili Yenipazar ilçesi Hamzabali köyü, Hamzabali İlköğretim Okuluna atamam yapıldı. Bir buçuk sene burada çalıştıktan sonra 2008 yılında zorunlu hizmet nedeniyle İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi İmrahor mahallesi, Halis Kutmangil İlköğretim Okuluna atamam yapıldı. Üç sene burada çalıştıktan sonra 2011 yılında İstanbul ili Bayrampaşa İlçesi Mustafa Itri Ortaokuluna atamam yapıldı. Bir sene burada çalıştıktan sonra 2012 yılında Aydın ili, Kuyucak ilçesi, Taşoluk Köyü, Taşoluk Ortaokuluna atamam yapıldı. Üç sene de burada çalıştıktan sonra 2015 yılında halen çalışmakta olduğum Aydın ili İncirliova İlçesi, 50. Yıl Ortaokuluna atamam yapıldı. Sekiz senedir bu kurumda çalışmaktayım. Bekarım ve çocuğum yok.